SORANA STILLKVIST

Det bästa med att jobba på Sigma är att det är så enkelt, det finns ingen utpräglad hierarki och det är alltid bra respons från cheferna, även på högre nivå. Det är en väldigt levande arbetsplats med roliga människor som gör det kul att komma till jobbet. Alla brinner för sina områden. Det fantastiska CSR-arbetet är också ett stort plus.

Det som skiljer Sigma från andra företag är våra värderingar. Vårt fantastiska engagemang i Star for Life och andra projekt, gör Sigma till ett varmt företag och det är viktigt för mig. Att få besöka Star for Life-skolorna i Johannesburg var en häftig och omvälvande upplevelse som jag alltid kommer att bära med mig. Det är så långt mellan teknik och välgörenhet. Hård teknik och mjuka värden. Här integrerar vi det och skapar ett företag med uppriktiga värderingar och ett genuint intresse som genomsyrar hela vår kultur.

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med i många olika typer av projekt inom kommunikationsområdet. Det är också roligt att slå ihop IT och kommunikation i den digitala transformationen. Det är ett uppdrag som berör så många områden och behövs överallt i samhället. För min del är det extra roligt att ha fått vara med om utvecklingen av webben. Från att ha varit ett platt informationsverktyg till dagens kraftfulla digitala lösningar som nu genomsyrar allt i vårt samhälle, samt hur kommunikation och IT har blivit mer och mer beroende av varandra.

Som projektledare på kommunikationsenheten för Sigma IT Consulting arbetar jag även en hel del med att utveckla vårt eget varumärke, vilket är både intressant och spännande.

En helt vanlig dag, om det nu finns några sådana, lämnar jag ett av mina två barn i skolan. Kollar mailen på bussen till jobbet och lyssnar på poddar för att koppla av. Gärna samhällspoddar. Olika livsöden fascinerar mig. Musik är också en stor del av mitt liv och under gymnasietiden var vi några tjejer som hade ett eget rockband. Men det är historia nu.

När jag behöver rensa huvudet är det bra att klättra. Då går det inte tänka på annat. Det är jätteskönt att enbart fokusera på nästa steg. Det finns en fantastiskt gemenskap inom klättervärlden, alla hjälper alla och ger tips. En skön paus i vardagen!