Att jobba på Sigma

Vi som jobbar på Sigma älskar vårt arbete och har handlingskraft och kompetens att varje dag leverera fantastiska resultat. Samtidigt har vi roligt tillsammans, känner stolthet och delar med oss av vår kunskap och glädje. Tillsammans är vi på Sigma IT Consulting ca 900 medarbetare i Sverige och sex andra länder.

Vi är ett IT-konsultbolag med långa och starka traditioner. Och vi drivs av vår vision ”Expect a better tomorrow”. Det innebär att vi hela tiden arbetar för att vara i framkant och skapa en bättre morgondag, för våra kunder, för samhället och för våra medarbetare.

Engagemanget märks inte minst genom att vi sedan många år stödjer Star For Life. En organisation som motiverar och hjälper ungdomar i södra Afrika att känna framtidstro med fokus på utbildning och aktiva val, för att hindra spridning av hiv och aids.

På hemmaplan har vi olika nätverk samt mentorskap för akademiker med utländsk bakgrund.

ATT JOBBA PÅ SIGMA

MÖT NÅGRA AV OSS

malin_bryntesson

Malin Bryntesson

UX-designer

För mig är det viktigt att nå utanför ramarna och våga. Eller som konstnären Hanna Wilke sa: “Having a talent isn’t worth much unless you know what to do with it.”

alexandra_stockman

Alexandra Stockman

Java-utvecklare

Jag har inte varit på någon annan arbetsplats som erbjuder så stora möjligheter. Du bygger på dina kompetenser varje gång du byter uppdrag. Det gör att man växer.

sorana_stillkvist

Sorana Stillkvist

Projektledare

Jag har världens bästa jobb. Tillsammans med alla sköna kollegor driver jag olika projekt inom IT och kommunikation. Vi skapar digital transformation för svenska företag.

VÅRA VÄRDERINGAR STYR OSS

Kundernas behov är våra behov och vi gör allt för att hjälpa dem förbättra sin position och öka sin konkurrenskraft. De litar på oss och visar det genom att ge oss förnyat förtroende, gång på gång. Därför är kundernas framgång även vår framgång.

Vi gillar verkligen att ta oss an nya möjligheter och tuffa utmaningar. Kunskap är vårt verktyg och vårt engagemang är energin som håller uppe farten tills vi når våra mål. På Sigma arbetar vi hårt för att göra saker bättre. Det gäller inte enbart Sigmas affärer. Vi går in med samma beslutsamhet och driv när det gäller vårt engagemang i samhället – både nära och långt bort. Vi driver Sigma framåt genom att skapa nya innovativa idéer, hitta bättre lösningar, hjälpa varandra och dela med oss av vår kunskap. Att vara en del av Sigma är att vilja skapa förändring. Tillsammans skapar vi en bättre framtid.

We love what we do

Vi brinner för att hitta den bästa lösningen. Och utmanar varandra så att vi kan växa tillsammans. Vi delar med oss av vår kunskap och litar på vår erfarenhet. Vi älskar vårt jobb och är stolta över det vi skapar.

We get things done

Vi har en stark drivkraft att hitta nya möjligheter och anta tuffa utmaningar. Vi tror att handlingar väger tyngre än ord och vi gör vårt yttersta för att nå satta mål. Vi tänker stort, börjar smått och agerar direkt. Vi håller vad vi lovar.